19.5 C
Budapest
2019. június. 16, vasárnap
video

Kuglófsütő tál készítése

Kuglófsütő tál készítése: Tóth Eszter keramikus

Tojáslepénnyel göngyölt sertéskaraj, joghurtos zöldségekkel

Tojáslepénnyel göngyölt sertéskaraj, joghurtos zöldségekkel Hozzávalók 4 szelet ujjnyi vastag sertéskaraj só, frissen őrölt bors 3 szál kakukkfű 4 kiskanál mustár 4 tojás fél dl...

Az ajakvirágú újra trendi – chia mag

Néhány éve a legegészségesebb magvak egyikeként tartják számon. Az EU 2009-ben jóváhagyta, mint új élelmiszer-összetevőt.

Egyéves a Nem Adom Fel kávézó

A Nem Adom Fel Cafe & Bar Budapest első, fogyatékossággal élő emberek által alapított kávézója, születésnapját ünnepelte.

Ultreform 75 Depose – kapocs az üveghez

A legideálisabb háztartási befőttes üveg. Minősége minden hasonló üvegnél jobb, tehát árban a legolcsóbb!

Gombás rizzsel töltött csirkemellfilé

Gombás rizzsel töltött csirkemellfilé, sült almával Hozzávalók 60 dkg csirkemellfilé só, őrölt bors 3 gerezd fokhagyma 15 dkg párolt rizs 1 fej vöröshagyma 2 evőkanál olívaolaj 15 dkg sampion gomba 1 csokor petrezselyem 1...

A második Leves és Főzelék Fesztivál

Jellegzetes magyar fogásokkal és számos ország tradicionális specialitásaival várja vendégeit a hétvégén a második Budapesti Leves és Főzelék Fesztivál a Palotanegyedben. A látogatók a legkiválóbb...

Diós-vörös áfonyás csokoládés kalács

Hozzávalók 10 szelethez: 2 tojás 5 dkg vaj 15 dkg cukor 15 dkg étcsokoládé 60%-os 1 evőkanál aszalt vörös áfonya, rumba áztatva 5 dkg dióbél 1 csomag sütőpor 20 dkg liszt tej vaníliás porcukor...

Dinnyesaccolás lekvárral

Dinnyenapot rendeznek 2016. augusztus 6-án az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, a vendégek kóstolhatnak a mézédes gyümölcsből és az is kiderül, idén ki lesz a legjobb dinnyesúlysaccoló.

Öreg verdák csokival

Szerencsen immár kilencedik alkalommal rendezik meg az Országos Csokoládéfesztivált. 2016. augusztus 26-28.-ig.