22.7 C
Budapest
szombat, július 20, 2024
Home Egyéb Fotókiállítás Győrről

Fotókiállítás Győrről

0
Fotókiállítás Győrről

A várost bemutató fényképekből látható kiállítás 2014. augusztus 8-tól Győrben, a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeumban. A tárlat egy nemrég meghirdetett pályázat anyagából szemezget.

Tóth Zsuzsanna, a kisalföldi megyeszékhely Tourinform-irodájának vezetője az MTI-nek elmondta: május végétől egy hónapon át várták a Győrt bemutató fotókat, minden pályázó öt-öt képpel vehetett részt a versenyben.

Megjegyezte: a cél az volt, hogy Győr természeti és épített szépségei mellett egy-egy felvétellel azt is bemutathassák a helyiek, mit és miért szeretnek a városban.

„Először hirdettünk ilyen pályázatot, de az érdeklődés láttán nem kizárt, hogy a jövőben többször nyúlunk ehhez az eszközhöz” – mondta, megjegyezve, a több tucatnyi pályázó anyagából mintegy harminc felvételt válogattak ki, ezeket szeptember 21-ig a belvárosi Esterházy-palotában tekinthetik meg az érdeklődők.

Previous article Másodszor is verklifesztivált – Keszthely
Next article Nyert a „Symphony No.42” című rövidfilm
Dr. Schneider Izabella Marosvásárhelyen, kisiparos családban látta meg a napvilágot. Magát orvos-írónak tartja, de a sajtóban olykor csak modern polihisztorként említik. Orvosi egyetemet végzett és képzőművészeti iskolában grafikusi diplomát szerzett. 32 évig volt orvos, megszámlálhatatlan kiállítás és több mint húsz különböző témájú könyv kötődik nevéhez. "Orvossá váltam és gyógyítottam, de most leginkább festek és írok."