Kezdőlap Pályaudvar Film ajánló

Film ajánló

Pappa Pia – rendez Csupó Gábor

Romantikus, mozgalmas, zenés szórakoztató film készül Csupó Gábor rendezésében Pappa Pia címmel. A filmmusicalt 2017 második felében mutatják be.

Cannes-i sikerek először és újra

A 6. Mozinet Filmnapok 2016. október 28-31- e között idén Cannes-ból hozza el a legfrissebb alkotásokat és a közelmúlt nagy sikereit. A válogatásban öt film hazánkban először, további tíz pedig újra látható lesz a mozivásznakon. Az országosan résztvevő 14 art moziban.

Mészáros Márta újra rendez – Aurora Borealis

A napokban kezdődött és december közepéig tart Mészáros Márta új filmje, az Aurora Borealis - Északi fény forgatása. A neves forgatókönyvíró-rendezőnő új, immár 26. alkotása egy fordulatokban gazdag, krimiszerűen izgalmas történet. A film két idősíkon, az 50-es években és napjainkban játszódik. Miközben Olga saját családi titkai után nyomoz, megértjük, hogy egy egész „apátlan nemzedék” él identitás-válságban, akik ha szembesülnek gyökereikkel, esélyt kaphatnak egy boldogabb életre. A főszerepeket Törőcsik Mari, Tóth Ildikó és Törőcsik Franciska játsszák.

POPULAIRE KISASSZONY

„Regis Roinsard lenyűgöző romantikus retró-komédiája, a hatvanas évek világába varázsolja a nézőt” (Jordan Mintzer, The Hollywood Reporter) Május 15-től játsszák a hazai mozik Régis Roinsard...