21.9 C
Budapest
szombat, július 20, 2024
Home Pályaudvar Színház ajánló MajdNEM – GlobART Társulat

MajdNEM – GlobART Társulat

0
MajdNEM – GlobART Társulat

Összetévesztjük a szerelmet más érzésekkel. Túl sok mindentől félünk, nem tiszteljük mások kapcsolatát. Kevésbé őszinte, önző világunkban bűntudat nélkül játszadozunk másokkal, ha érdekünk úgy kívánja. A GlobArt Társulatának MajdNEM című darabja éppen ezt a témát boncolgatja. Bemutató: 2017. február 5-én a budapesti Fészek Művészklubban.

„A GlobART egy 2013 szeptemberében alakult összművészeti társulat. Tagjai színészek, képzőművészek, írók, költők, táncosok, zenészek. A társulat legfőbb célja, hogy ötvözze a színpadon a különböző művészeti területeket – a színjátszást, az élőzenét, a táncot, a film- és képzőművészetet –, s azokat harmonikus egységben tudja együtt lélegeztetni, maradandó élményt nyújtva a közönség számára. Kulturális missziója az emberi értékekre fókuszálni, azokra a belső dimenziókra, amelyek széthúzás helyett összekovácsolnak, amelyek a különbözőségek helyett az azonosság szépségét helyezik előtérbe napjaink túlfeszített, gyakran kaotikus világában. A GlobART a tagjai számára több mint egy társulat, a GlobART életstílus, életminőség.”

MajdNEM

„Talán még soha nem voltak a párkapcsolatok ennyire sebezhetőek, mint napjainkban. Nem kötünk kompromisszumot, ha kötünk, rosszul. Összetévesztjük a szerelmet más érzésekkel. Túl sok mindentől félünk, nem tiszteljük mások kapcsolatát. Kevésbé őszinte, önző világunkban bűntudat nélkül játszadozunk másokkal, ha érdekünk úgy kívánja.

Főbb szerepek: Kun Beáta, Szarvas Balázs, Szuromi Bernadett

Merjünk-e szeretni, bízni, átadni magunkat a másiknak? És ha merünk, fenn tudjuk-e tartani ezt a bizalmat, meg tudjuk-e őrizni a szerelmet? Milyen bonyodalmakat okozhat, ha rosszul szeretünk? Hazugság-e a hallgatás? Meddig feszíthetjük a húrt anélkül, hogy ne pattanjon el? S ha elpattan, akár ölni is képesek vagyunk? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a darab.”

– 02.04. (nyilvános főpróba) / 19:00

– 02.05. (premier) / 19:00

– 02.16. / 19:00

– 03. 07 / 19:00

– 04.20. / 19:00

– 05.13. / 19:00

– 06.24. / 19:00

További infó:

Mail: globart.tarsulat@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/globartmajdnem/

Alap szöveg és fotók: GlobART Társulat