Kezdőlap Pályaudvar Kiállítás

Kiállítás

KOKAS 90

Kokas Ignác Kossuth-díjas festőművész emlékkiállítása. Megnyitó 2016. október 14-én 18 órakor.

Művészetek találkozása – Millenáris

2016. október 13-16-ig a budapesti Millenárison, ahová a művészek és a műgyűjtés szerelmesei vélhetőleg majd szívesen térnek be.

50 éves drMáriás – tárlat Pécsett

drMáriás eddigi képzőművészeti pályáját és új képeket bemutató, nagyszabású kiállítás nyílik 2016. szeptember 30-án a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed M21 Galériájában.

Barbár ékszerek, szarmata harcosok

Régészeti kiállítás nyílt a szegedi Kass Galériában. A barbároknak nevezett népek Szeged körüli életét ismerhetik meg az érdeklődők.

Tetteiben neve él – Todoreszku

A budapesti Országos Széchényi Könyvtár kiállítást rendez a 150 éve született Todoreszku Gyula páratlan értékű könyvtárából.

Városi design – Bringológia

A kortárs design tömegével hozza létre a városi kerékpározáshoz kapcsolódó tárgyakat. 2016. november 27-ig a budapesti Iparművészeti Múzeumban most bárki megtekintheti őket.

Országosan varrják a foltot

Az idei Országos Foltvarró Fesztivált 2016. augusztus 26. és 28. között Budaörsön rendezik.

Lu Hszün és Petőfi

Egészen 2016. augusztus 28-ig tekinthető meg az a kiállítás, amely Lu Hszün-ról, a kínai irodalom egyik megújítójáról és Petőfi Sándorról szól.

Híres mesterségek – asztalosok és cipészek

"Híres mesterségek" címmel állandó kiállítás nyílik Jászjákóhalma Öreg Iskola épületegyüttesében. Ünnepi átadás 2016. július 30-án délelőtt 11 órakkor lesz az Erzsébet sétányon.