24.1 C
Budapest
szombat, május 25, 2024
Home Egyéb Két regénye kerül boltokba Stephen King

Két regénye kerül boltokba Stephen King

0
Két regénye kerül boltokba   Stephen King
Stephen King

Két regénnyel is megörvendezteti idén rajongóit Stephen King: a horror műfajának koronázatlan királyaként ünnepelt amerikai író. Nyáron és ősszel is piacra dob egy-egy új olvasnivalót.

Stephen King
Stephen King

A már korábban bejelentett Mr. Mercedes című könyvet, amely King első kalandozása a detektívregények világába, a Revival című kötet követi novemberben. Utóbbiban ismét a horror műfajához nyúl a szerző.

A rajongók a 66 esztendős író hivatalos honlapján értesülhettek az idénre tervezett második könyvről, amelynek főszereplője egy erős kisugárzással bíró lelkész és egy kábítószer problémákkal küzdő piti rockzenész – adta hírül a The Guardian című brit lap internetes oldala.

A 20. század közepén játszódó Revival című horror-regény november 11-én kerül a boltok polcaira az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában is, a Scribner, illetve a Hodder & Stoughton kiadók gondozásában. A Mr. Mercedes, amelynek főszereplője egy nyugalmazott rendőr, június elején kerül forgalomba.

King tavaly ősszel a Dr. Sleep című regénnyel, nyáron pedig a Joyland című rövidebb írással örvendeztette meg rajongóit.

MTI-hír