12.5 C
Budapest
péntek, április 19, 2024
Home Egyéb Valentin napra – ajakduzzasztás!

Valentin napra – ajakduzzasztás!

0
Valentin napra – ajakduzzasztás!

Ha Lush boltot keresel, mert Valentin napra ajándékoznál, csak menj az orrod után! Mégpedig szó szerint! A Lush négy budapesti boltjának közelében – az Árkádban, az Allée-ban, a Szent István körút legelején és a Kristóf téren – ugyanis mindig megérezheted azt az izgalmas, fűszeresen pikáns illatot, ami ennek a márkának már szinte a védjegyévé vált.

A pompás illat forrása a termékekben levő sok-sok finom, értékes illóolaj, melyek a legkülönbözőbb virágokból, gyümölcsökből és fűszerekből származnak.

Az illóolajok mellett a Lush minden más alapanyagból is a legkiválóbbat használja fel a kozmetikumok készítéséhez. Ám a Lush kozmetikumai nemcsak csodás összetevőkben, hanem kreativitásban is gazdagok. A meglepően új ötleteket megtestesítő fürdőbombák, zuhanytabletták vagy éppen süteménynek kinéző szappanok és a különlegesen finom arckrémek, testápolók mind-mind a Lush saját fejlesztései. Most mi is betértünk, hogy képzeletben kényeztessünk benneteket.

Love Locket fürdőgolyó

Love_Locket

Ez az óriáslakat több fürdőélményt zár magába.

A Love Lockethez azok a lakat formájú medálok adták az ötletet, amelyet sokan a nyakláncukon viselnek, benne kedvesük fényképével. Ezekhez hasonlóan a mi lakatunk is kinyitható, azaz kettétörhető, s a belsejében titkok rejtőznek.

A fürdőgolyó külső rétege tele van szív alakú papírkonfettivel, mely látványosan ringatózik a kád vizén. Amikor feltöröd a Love Locketet, a belsejében találsz egy kisebb, szív alakú fürdőgolyót. Ebbe rengeteg moszatszívecskét rejtettünk, amelyek kiszabadulva a romantika tengerévé változtatják a fürdőt.

A Love Locket jókedvű és érzéki olajok keverékétől illatozik – igazi luxuskivitelű Valentin napi kényeztetés. Készíts tökéletes, romantikus fürdőt két személyre, és merülj el a szívek özönében!

The Kiss szájfény

Thekiss_lipgloss

Elbűvölő, öntartósító, habos szájfény, mely luxuskategóriás vajakkal – többek között cupuaçuval és fair trade sheával – nyújt védelmet ajkaidnak. Ezt a könnyű balzsamot ugyanazzal a buboréklazításos technikával készítettük, mint masszázstömbjeinket. Hidratálja és védi az ajkakat, miközben finom pink ragyogást ad nekik. Guaranamag-port is tartalmaz, mely természetes ajakduzzasztó, így Valentin napra a szád igazán ellenállhatatlan lesz.

Two Hearts

Two_hearts

Íme egy csupaszív ajándékcsomag! Három szív alakú különlegesség, hogy a fürdőszobát is betöltse a romantika. A szerelemhez két szív kell, a közös fürdéshez három! Tartalma: Heart Throb habfürdő, Cupid’s Love szappan 100g, Love Locket fürdőgolyó

Tisty Tosty

Tisty_Tosty

Szeret, nem szeret, szeret…

Rózsakivonat, muskátli, jázmin, citromolaj, nőszirom – ennyi gyönyörűség mindenkit fülig megtölt szeretettel.

Ez a fürdőgolyó egy szerelmi varázslat. Töltsd meg a kádat, szállj be, majd a fürdőgolyót a kezedben tartva erősen gondolj szíved választottjára. Ezután csobbantsd a vízbe a fürdőgolyót, hogy kiszabadulhasson belőle a varázslat. Figyeld, ahogy az örvénylő pezsgésből kiemelkedik hét rózsabimbó – ez egy jel, amelyből tudhatod, hogy a szerelem a te életedben is kivirágozhat.

Nehéz szavakba önteni, mennyire gyönyörű ez a fürdőgolyó. Megfogadták, hogy soha nem hagyják abba a készítését; próbáld ki, és te is tudni fogod, miért.

A Tisty Tosty szerelemvarázslatának eredeti változata szerint a fürdővizet mogyoróvesszővel kell megkeverned.

Ezt a fürdőgolyót annak idején a The Guardian című újság számára találták ki. Egy kis ajándékra volt szükségük, amelyet kiküldhetnek az olvasóknak, hogy ezzel jelezzék: az apróhirdetések között Valentin napi üzenet van a számukra. Ezért választottak ennyi pompás, romantikus összetevőt.

Lust 30 ml

Lust_30ml

Erőteljes, hamisítatlan, szexi jázminparfüm. Hosszan tartó, virágos illatbűbájjal vonja be a bőröd az olyan napokon (vagy éjszakákon), amikor kínzóan csábító akarsz lenni.

Jegyek: jázmin, ylang ylang, rózsa, vanília, szantálfa

Mark a Lust parfümről:

„Szerintem az ember abban jó, amit örömmel csinál. Nagyon, naggyon szexi, kendőzetlenül vágyteli illatot akartam készíteni, és íme, ez lett az. Nagyon örülök neki! Már rég szerettem volna ilyen illatot kreálni, de nem voltam elég bátor hozzá. A briteknek mindig problémájuk van a szexi illatokkal, állandóan úgy érzik, hogy köntösbe kell burkolniuk és kalapot kell nyomniuk a fejébe. Én viszont most gátlástalanul végigmentem az úton.”

Cupid’s Love szappan

valentinessoapheart

Egyedi szappan szívvidító, gyümölcsös illattal. A bergamott és a rózsafa keveréke dús illatot ad, a füge és a maracuja leve pedig a szójajoghurttal együtt táplálja és lágyítja a bőrt.

Vidám Valentin napot Mindenkinek!

Szöveg-fotó: lush.hu