22.7 C
Budapest
szombat, július 20, 2024
Home Egyéb 24. Budapest Boat Show

24. Budapest Boat Show

0
24. Budapest Boat Show
MTI-fotó: Mohai Balázs

A 24. Budapest Boat Show, Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye. A Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítással, valamint a Karaván Szalonnal egy időben megrendezésre kerülő kiállítás idén is számos programmal, és érdekességgel várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont G pavilonjában, 2015. február 12. és 15. között.

MTI-fotó: Mohai Balázs
MTI-fotó: Mohai Balázs

A show kiemelt témája a tengeri hajózás, azon belül is a Volvo Ocean Race földkerülő vitorlásverseny, mely kapcsán a kiállításon egy 400 négyzetméteres Volvo Ocean Race szigetet valósítottak meg. A programszigeten olyan érdekességek várják a látogatókat, mint a Volvo Ocean 65 belsejének egy részlete, vagy egy hajókormány installáció, ahol vitorlásöltözetben lehet majd fotókat készíteni.

Az érdeklődőknek bemutatjuk a hajózáshoz, hajókészítéshez kapcsolódó mesterségeket, megtudhatják, hogy kell használni a GRIND-ot, és hogy milyen szakma a RIGGER.

A Generali Kikötő Színpadán változatos program várja az érdeklődőket. Lesznek szakmai előadások, bemutatkoznak az Budapest Boat Show Újdonságpályázatának nyertesei, és emellett megszólalnak olimpikonjaink és világbajnokaink közül is néhány.

További info: boatshow.hu