17 C
Budapest
szombat, május 25, 2024
Home Egyéb Idén is Savaria Történelmi Karnevál

Idén is Savaria Történelmi Karnevál

0
Idén is Savaria Történelmi Karnevál

Immár 15. alkalommal, augusztus 21-24-ig ismét színvonalas programok várják a látogatókat Szombathelyen, a Savaria Történelmi Karneválon. Több mint 20 helyszín, több mint 200 program ígér felejthetetlen perceket a karneválozóknak.

Nem csak Szombathely, de Közép-Európa legnagyobb jelmezes-historikus rendezvénye ez, ahol a látogatók egy különleges időutazás részeseivé válnak, ahol a 2000 éves történelem, a művészetek, és a hagyományok találkoznak a jelenben. A történelem órán tanultak megelevenednek, sőt kézzelfoghatóvá válnak, ami kicsik és nagyok számára egyaránt varázslatos élmény!

A hagyományőrző csoportok sok esetben egész évben erre a rendezvényre készülnek, a Történelmi Témapark programját folyamatos bemutatók, harcos erőpróbák, látványos produkciók színesítik.

A karnevál ütőere évről-évre a Fórum Színpad, a Borok utcája, és a Sörtér által határolt terület.

[ess_grid settings='{„entry-skin”:”44″,”layout-sizing”:”boxed”,”grid-layout”:”even”,”spacings”:”3″,”rows-unlimited”:”off”,”columns”:”5″,”rows”:”3″,”grid-animation”:”fade”,”use-spinner”:”0″}’ layers='{„custom-image”:{„00″:”2447″,”01″:”2448″,”02″:”2452″,”03″:”2446″,”04″:”2451″},”custom-type”:{„00″:”image”,”01″:”image”,”02″:”image”,”03″:”image”,”04″:”image”}}’][/ess_grid]

 

A fellépők között ott lesz

Magna Cum Laude, Roy és Ádám Trió, Djabe, Ferenczi György és a Rackajam, a Dela Dap!, a Barabonto, Russkaja, a Firkin, és a Cimbaliband.

A belépés ingyenes!

Utazási kedvezmény

Indulás előtt feltétlenül tájékozódjon az utazási kedvezményekről is, hiszen a szervezők minden évben ily módon is segítik a helyszínre jutást. A régió szállásadói is különleges akciókkal, extra szolgáltatásokkal igyekeznek kellemessé tenni az itt tartózkodást, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes időben lefoglalni a megfelelő kvártélyt.

További info

www.savariakarneval.hu-n, és a rendezvény hivatalos Facebook oldalán!