15.9 C
Budapest
szerda, június 12, 2024
Home Egyéb Könyvbemutatói köszönet!

Könyvbemutatói köszönet!

0
Könyvbemutatói köszönet!

Kedves Barátnőim, Barátaim, és Olvasóim!

Eljött a hála ideje, az, hogy mindenkit megöleljek, aki ott volt a könyvbemutatómon. Mindenkit, akik tartották bennem a lelket a bemutató előtt, akik szervezni segítettek, akik eljöttek, vagy messziről figyeltek rám, akik hittek bennem.

Köszönöm azt a diadalmenetet, amiben részesítettetek engem, ezzel az utolsó könyvbemutatóval, azt, hogy sokan voltatok, és érezhettem, hogy író vagyok.

Nem könnyű a körön kívülről íróvá válni. Hogy jövök én ehhez?

Ezen a találkozón érezhettem, hogy író vagyok.

Köszönöm Nektek, mindent köszönök, én, Isa Schneider, aki nem is tudom, hogyan, de tollat mertem fogni. Éreztettétek velem, hogy nem hiába!

Ez volt az a könyv, amelyet bemutattunk 2014. november 14-én a Mammut II. – Libri könyves boltjában. A könyvet én írtam.

borító-Lángba

A kiadóm, a K.u.K. megbeszélte a Libri vezetőségével, hogy a kávézóban megrendezhetjük a bemutatót. Az irodalmibableves.hu kulturális portál szétkürtölte a világban, továbbá mi, a külhoni marosvasarhelyiek.hu portálon, ahová szerencsém volt belépni, és a Facebookon is jól megbeszéltük.

És Ti, Barátnőim és Barátaim el is jöttetek. Ekkora közönsége egy könyvbemutatónak nagyon ritka. Valaki Gyulafehérvárról jött, volt aki Székelyudvarhelyről. És mind ott voltatok Ti is, Kedves, drága Olvasók, Barátnők, Barátok!!!

Ezután a Kiadó, Köves József megnyitotta a rendezvényt.

Köves József
Köves József, a K.U.K. Könyvkiadó vezetője és az írónő

Majd Szendy Horvát Éva újságíró –Barátnőm- elmondta: miért kedvel engem?

Szendi
Szendi Horváth Éva – újságíró

Közben virágokat kaptam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Később is jönnek még virágok…

Horváth Lili felolvasta azt a jelenetet a könyvből, amelyet szerintem minden nőnek érdemes leutánozni. Ha erre alkalom adódik…, és alkalmak adódnak, higgyétek el nekem, az élet hosszú…

Iza és lili
Horváth Lili, színművésznő és a boldog szerző

Olyan jó volt a szöveget így előadva meghallgatni, mert az emberi hang, – a Vox humana – sokkal több, mint a leírt betű. Így, hangosan elmondva egészen más volt hallani, mint amikor csak leírtam, vagy elolvastam utána.

Köszönöm szépen, Lili!

Ezután Tábori Zsuzsa kérdezett a könyvről, és az életemről, úgy általában. Ő a www.irodalmibableves.hu szerkesztője.

én
A www.irodalmibableves.hu, kérdez

Szóval, ennyi volt. És én végtelenül boldog vagyok, hogy sikerült a könyvbemutató. Boldog vagyok, hogy eljöttetek. És nagyon hálásan köszönöm mindenkinek!

A honlapom:  www.isaschneider.hu

Ha kérdésetek volna, ide írhattok levelet nekem:  isa_schneider@yahoo.com

Previous article Ignite – készülő lemez – hazai koncertek
Next article Plázavilág – és a mindennapok
Dr. Schneider Izabella Marosvásárhelyen, kisiparos családban látta meg a napvilágot. Magát orvos-írónak tartja, de a sajtóban olykor csak modern polihisztorként említik. Orvosi egyetemet végzett és képzőművészeti iskolában grafikusi diplomát szerzett. 32 évig volt orvos, megszámlálhatatlan kiállítás és több mint húsz különböző témájú könyv kötődik nevéhez. "Orvossá váltam és gyógyítottam, de most leginkább festek és írok."