24.3 C
Budapest
szombat, június 22, 2024
Home Egyéb Love You Mum! – Hamarosan Anyáknapja!

Love You Mum! – Hamarosan Anyáknapja!

0
Love You Mum! – Hamarosan Anyáknapja!

„A környezetvédelmi szempontok alapvető jelentőségűek a Lush számára, és a napi döntésekben is mindig érvényesülnek. Például – egyebek mellett – azért használnak ásványolaj helyett mandula- és olívaolajat, mert úgy gondolják, egy fákkal beültetett táj sokkal gazdagabbá teszi az életünket, mint egy olyan, amelyen olajkitermelés folyik.”

Ha szeretnéd kifejezni, édesanyád mennyire fontos a számodra, akkor anyák napján lepd meg valami különleges, vidám figyelmességgel, és felejtsd el végre a fantáziátlan, sablonos tárgyakat. A Lush habfürdő-virágait nem igazi virágok helyett adod, de érzelmek közvetítésére kiváló ajándék!

Tekintsd meg, Te is, hogy a Lush által mi mindennel kedveskedhetsz édesanyádnak május első vasárnapján!

Mother Superior habfürdő

Mother_Superior-1

Anyukád iránti tiszta szeretetedet fejezd ki ezzel a pompás, finom habfürdővel, mely olyan illatos, mint a cseresznyevirágok tavasszal.

Mum ajándékcsomag

Mum_Gift-2

Ha az anyukád szereti a különleges, édes illatokat, szerezz örömet neki ezzel az ajándékkal, mellyel szó szerint fürödhet az édes kényeztetésben. Tartalma: Yummy Mummy tusfürdő 100g, The Comforter habfürdő 200g, Vanilla Dee-Lite testápoló 100g, Yummy Mummy testkondicionáló 45g, Blackberry fürdőgolyó, Honey I Wash the Kids szappan 120g.

Secret Garden

SecretGarden-3

Lépj be a nyugalom birodalmába és figyeld a fürdővíz színén lebegő virágszirmokat, melyeket ez az illatos rózsakivonattal teli fürdőgolyó hint köréd.

Park Life kendő

mumknotwrap-4

Flowers for Mum ajándékcsomag

Flowers_for_mum-4

Lepd meg édesanyád egy nagy csokor luxus fürdőkényeztetéssel, melyet egy jókora, virágmintás kendőbe csomagoltunk. Ne felejtsd el elmondani anyukádnak, hogy nemcsak a csodás termékeket élvezheti, hanem a virágokat is, melyek a kertjében nőnek, ha elülteti ezt a magokkal teli címkét. Tartalma: Twilight fürdőgolyó, It’s Raining Men tusfürdő 100g, Mini Lemony Flutter körömágyápoló 10g, Secret Garden fürdőgolyó, Bubblegrub bubbleroon habfürdő 100g, Therapy masszírozó testápoló 50g, Dream Cream testápoló 100g, Ceridwen’s Cauldron luxusfürdő 80g, Sultana of Soap szappan 100g.

Rose habfürdő

Rose-cmyk-7

Ez a rendkívüli habfürdő kívül-belül kész műalkotás. Illata ugyanolyan, mint az Amandopondo habfürdőé; a török rózsakivonat megnyugtatja a lelket, a citromolaj tisztaságot áraszt, a kakaóvaj pedig nagyszerűen puhítja a bőrt. Morzsold el a megeresztett csap alatt, engedd szabadon az elegáns, virágos illatot és merülj az élvezetes, bőrpuhító habok közé. A Rose természetes csillámmal készült, ami azt jelenti, hogy műanyagmentes és nem károsítja a környezetet.

Love You Mum ajándékcsomag

Love_you_mum_top-8

Finom és kellemes ajándékösszeállítás a virágok jegyében azoknak az édesanyáknak, akik imádnak kertészkedni. Tartalma: Love You Mum szappan 100g, Helping Hands kézkrém 45g, Secret Garden fürdőgolyó.

Yummy Mummy tusfürdő

Yummy_Mummy_Shower_Gel_Packaging-9

Gyönyörű, halványlila tusfürdő moszatkivonattal, mely bársonyosan puhává teszi a bőröd, és ezüstcsillámmal, hogy ragyogó napod legyen.

Ultraviolet habfürdő

Ultraviolet-10

Merülj bele a mélybíbor vízbe, melynek színén ibolyalevéltől és jázminkivonattól illatos habok lebegnek. A habfelhők mögül rád ragyog majd a jókedv napsütése. Ez az UV jót tesz a bőrödnek!

Yummy Mummy testkondicionáló

Yummy_Mummy_Body_Conditioner_Packaging-11

Megbízunk a leghíresebb anyában – az anyatermészetben – és friss eperlevet kevertünk a legfinomabb vajakhoz, hogy a bőröd lágy és ínycsiklandóan illatos legyen.

Bubblegrub Bubbleroon

Bubblegrub-12

Ez a helyes kis fürdőcsoda csillámló, krémes hab-védőburokkal vesz körül – úgy érzed majd, szinte lebegsz a pompás illatok árján.

Love You Mum szappan

Loveyoumum-13

Sok-sok virág Anyák napjára: ez az elegáns, virágillatú szappan mimóza-, jázmin- és kassziakivonattal készül.

Fotók-szöveg: www.lush.hu