Home Bableves és csülök Öreg verdák csokival

Öreg verdák csokival

0
Öreg verdák csokival
Fotó: IB.hu

A csoki körül forog minden 2016. augusztus 26-28.-ig Szerencsen, ahol immár kilencedik alkalommal rendezik meg az Országos Csokoládéfesztivált.

Fotó: IB.hu
Fotó: IB.hu

A rendezvény kulturális és sportprogramokkal, édesség-bemutatókkal, vásári forgataggal és kóstolókkal várja a vendégeket, akik ízelítőt kaphatnak a helyi gyártású édességek és a Tokaj-hegyaljai borok mellett a zempléni táj kulturális értékeiből is.

Lesznek szakmai programok, miniszteri tájékoztató, a Szerencsi Bonbon Kft. új termékének bemutatója, valamint bemutatkozik a horvátországi Kras csokoládégyár. A csokoládébarlangban csokiszobor-kiállítás nyílik és interaktív csokoládékészítést is tartanak.

Szombaton hagyományosan felvonulással kezdődik a fesztivál, a megnyitót követően határon inneni és túli művészeti csoportok mutatkoznak be a nagyszínpadon, tartanak kézműves bemutatókat. A kicsiket és nagyokat csokoládé kalandpark várja, megrendezik a III. Oldtimer Veteránautó Kiállítást is.

A fesztiválon fellép mások mellett az Omega, a Tankcsapda, a 100 Folk Celsius, Deák Bill Gyula, valamint számos művész és együttes.

Fotó: IB.hu
Fotó: IB.hu

Jegyárak: www.csokoladefesztival.com/2016/

Helyszín: 3900 Szerencs, Várkert, Rákócz út

Alap hír: MTI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × három =