22.7 C
Budapest
szombat, július 20, 2024
Home Egyéb Ünnepi könyvhét – Isa Schneider is dedikál

Ünnepi könyvhét – Isa Schneider is dedikál

0
Ünnepi könyvhét – Isa Schneider is dedikál
Isa Schneider Makón is dedikált

A könyvhetet alapító Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése 2014. június 12-16-a között, immáron 85. alkalommal szervezi meg az Ünnepi Könyvhetet és hozzá kapcsolódóan a 13. Gyermekkönyvnapokat Budapesten. A több mint nyolc évtizedes múltra visszatekintő, Európában is egyedülálló irodalmi és könyves rendezvényhez az elmúlt két évtizedben egyre több vidéki város, település, s fővárosi kerület is csatlakozott, s a romániai magyar partnerszervezettel együttműködve van már magyar könyvhét Erdélyben, Kolozsvárott, s a Partiumban, Aradon is. A budapesti Vörösmarty téri központi rendezvénnyel egy napon az idén is lesz vidéki, országos megnyitó, Szegeden. A budapesti központi rendezvényt június 12-én, délután 4 órakor a Kossuth-díjas Spiró György író nyitja meg, a szegedit pedig az ugyancsak Kossuth-díjas Végel László.”

Isa Schneider orvos-író, a már megjelent regényeit és A Tizenegyedik Parancsolatot június 12-én délután 3-4-ig, június 13-án délelőtt 11-12 óráig dedikálja a K.U.K. Kiadó, 32-es pavilonjában. Június 13-án délután 4-5-ig a Líra és lant Kiadó 5-ös pavilonjában írja alá kiadványait.

További info: www.unnepikonyvhet.hu

Previous article Baileys Women’s Prize for Fiction díj
Next article Egy életen át ember
Dr. Schneider Izabella Marosvásárhelyen, kisiparos családban látta meg a napvilágot. Magát orvos-írónak tartja, de a sajtóban olykor csak modern polihisztorként említik. Orvosi egyetemet végzett és képzőművészeti iskolában grafikusi diplomát szerzett. 32 évig volt orvos, megszámlálhatatlan kiállítás és több mint húsz különböző témájú könyv kötődik nevéhez. "Orvossá váltam és gyógyítottam, de most leginkább festek és írok."