14.9 C
Budapest
szombat, április 13, 2024
Home Ákombákom Isa Schneider rovata Eszter könyve, mazsolákkal

Eszter könyve, mazsolákkal

0
Eszter könyve, mazsolákkal

Megjelent Isa Schneider orvos-író-festőművész legújabb regénye „Eszter könyve, mazsolákkal” címmel. A kiadvány a női lélek mesteri elemzése. Megfogható, olvasható, és saját életünkbe átültethető gondolatokkal.

„Gyönyörű keretben foglalt történet, vagy inkább történetek. Mondjátok meg, ki írta meg valaha is ilyen szépen, ilyen leplezetlen őszinteséggel azt, hogy milyenek vagyunk mi nők, mennyire vágyakozunk arra, hogy szeressünk és szeressenek, lelki és testi értelemben egyaránt ? Láttatok valaha is igazabb képet esendő lényünkről, fájdalmainkról és reményeinkről, vagy arról ahogyan újra és újra talpra állunk, miután ” Ott fekszik vinnyogva az a nyomorult kis lélek, a szárnyait eltörte egy férficipő … ,, Ki írta le eddig ilyen tisztán azt, hogy a különleges, szép nőket látva mi, a Nevenincsek, azt gondoljuk, hogy ” …ők élték azt az életet, amelyiket én szerettem volna élni ,, Ez a könyv a női lélek mesteri elemzése.

A regény maga lendületes, meghökkentő fordulatokkal, történelmi korszakok, élettörténetek követik egymást, más és más szempontból nézve, mint egy hatalmas folyó, úgy sodor magával. Isa Schneider úgy bánik anyanyelvünkkel, ahogy csak nagyon kevesen: esztétikai élvezetet nemcsak az, amit elmond, hanem az is, ahogyan elmondja. Háromszor olvastam el, imádtam. Köszönök mindent !”- írja Dénes Ildikó irodalomkritikus.

Isa Schneider - Eszter könyve mazsolákkal

Kiadja: Bookman

Egyéb infó az írónőről: www.isaschneider.com

Marosvásárhelyen a következő boltokban kapható a könyv:

  1. Főtér, Forradalom utca 4 – Garaboncia
  2. Nov. 7 – Paradigma könyvesbolt
  3. Unic – Laver com.
  4. Köves-domb: Bogy Hobby Shop
  5. Unirii: Andi Kriszti Toys Shop
  6. Medgyesfalva: Enisom
  7. Tudori es a Dózsa Györgyi Merkurban
  8. Időszakosan az Auchenben
  9. Pandurii – Activ Pro
  10. Megrendelhető a www.antikvarius.ro weboldalról!