24.7 C
Budapest
szombat, május 25, 2024
Home Egyéb Pezsgő nyuszi vagy aranytojás?

Pezsgő nyuszi vagy aranytojás?

0
Pezsgő nyuszi vagy aranytojás?
Pezsgő nyuszi vagy aranytojás ?

Ahelyett, hogy agyoncsomagolt, csokitojás alakú kalóriabombákkal támadnád le családtagjaid és barátaid, idén inkább lepd meg őket a Lush limitált szériás, húsvéti fürdőtermékeivel! Ez sokkal barátságosabb ötlet, mind a derékbőség, mind a környezetvédelem szempontjából. A Lush fürdőgolyói, habfürdői és szappanjai szilárdak, ami azt jelenti, hogy tartósítószer-mentesek is, ráadásul csomagolóanyagot sem igényelnek. Azt már tudjátok, hogy a Lush semmit nem tesztel állatokon, a nyuszikat nem kísérleti alanynak, hanem kizárólag a húsvéti termékek ihletőinek tekintik.

Lássuk csak…, mit ajánlanak !

Funny Bunny

Pezsgő nyuszi vagy aranytojás ?
Pezsgő nyuszi vagy aranytojás ?

Ez a vidám, kajla fülű kisnyuszi sok vidám fürdőélményt tartogat a számodra. Ifjaknak és örökifjaknak egyaránt nagyszerű ajándék! Tartalma: Carrot szappan 100g, Green Fun gyurmaszappan 100g, Whoosh tusfürdőzselé 100g, Grass tusfürdő 100g.

Golden Egg

6495-Golden-Egg-single-for-web-2-500x500

Aranyszínben csillogó luxusfürdő és fürdőbomba egyben, a Honey I Washed the Kids illatával! Kell ennél többet mondani? Külső rétege luxusfürdőből készült, ezért amikor bedobod a kádba, először lesüllyed, majd amikor a fürdőgolyó-belső elkezd pezsegni, pazar mézes-karamellás illatot árasztva a felszínre emelkedik. Külsejének pompás csillogását a környezetbarát (műanyagmentes) csillám adja, mely a vizet gyönyörű aranysziporkákkal szórja tele. A tojás külső rétege a kolumbiai San José Békeközösségből származó kakaóvajjal készül.

Immaculate Eggception (Yellow)

ImmaculateEggceptionYellow-500x500

Ez a gigantikus méretű húsvéti tojás mindenkinek tökéletes ajándék. Rázogasd meg és próbáld kitalálni, mi van benne! Amikor feltöröd, azt fogod látni, hogy még egy fürdőbomba rejtőzik a belsejében – vagy egy mininyuszi, vagy egy minicsibe. Fantasztikus fürdőgolyónk sárga és rózsaszín változatban kapható. Mindkettő ugyanazt a finom illatot árasztja, melyben van tonizáló hatású, izgis citromolaj, frissítő grapefruitolaj és édesen nyugtató hangulatú fair trade vaníliakivonat is, mely Ugandából, a Rwenzori-hegységből származik.

Carrot szappan

carrotsoap-500x500

Ez a ragyogó és vidám, répa formájú szappan gyökeresen eltér minden mástól. A bergamott és a szíciliai citrom szívvidító olajai gondoskodnak róla, hogy semmi ne zavarhassa meg a boldogságodat. A tömb közepében lévő nyuszi nem véletlenül ugrál örömében, hiszen ez a szappan is pálmaolajmentes alappal készül.

Hoppity Poppity fürdőgolyó

HoppityPoppity-500x500

Egyszer fent, egyszer lent. Ha éppen lent vagy, pattanj fel újra ezzel a lekesen pezsgő kisnyuszival. Segíts neki beugrani a kádba, és friss, gyógynövényes élményben lesz részed, amitől olyan vígan fogsz kandikálni, mint egy nyuszi, aki a fűben ül.

Fluffy Egg

FluffyEgg-single-500x500

Illata ugyanolyan, mint a Mmmelting Marshmallow Moment luxusfürdőé és a The Godmother szappané – kinek kellenek ezután a csokitojások? A vattacukor illata még a legnagyobb édességrajongókat is teljes megelégedéssel tölti el.

Rainbow Bright

Rainbow_bright-500x500

Hagy magad mögött a szürke felhőket ezekkel a napsugaras különlegességekkel, melyek derűssé teszik a zuhanyozást és a fürdést. Egy tündöklő, vidám szelet a szivárványból elmossa a gondokat, az aranyló zselé pedig olyan, mintha a mesék világából pottant volna a kezedbe…

Tartalma: Somewher Over The Rainbow szappan 120g, Pot O’ Gold zselé 100g.

Válassz bármit, vidámságot és frissességet hoz az életedbe!

Szöveg+fotók:  lush.com