17 C
Budapest
szombat, május 25, 2024
Home Biostrázsa Sózd a hajad baby!

Sózd a hajad baby!

0
Sózd a hajad baby!
Fotó: lush.hu

Rowena szereti az egzotikus dolgokat, ezért Helen úgy tervezte meg a Ocean Salt arc- és testradírt, hogy olyan legyen, mint egy slammer koktél: pezsdítő, merész és ütős. Nem beszélve arró, hogy a Lush egy alkalommal az egész Glastonbury Fesztivált ellátta Sea Vegetable szappannal. Vagyis egyszerűen zseniális, hogy a Lush nem csak sót hint a termékeibe, hanem édesen játszik a szavakkal is. A környezetkímélő cuccait nem is kell reklámoznia.

lush-1

Seanik szilárd sampon: Tengernyi életerő a hajadnak

Egy samponkorong, mely tengeri moszattal puhítja és tengeri sóval dúsítja a hajat. Ezt a szilárd sampont az óceán ihlette. Ír moszattal és nori algával készül, melyek együtt egy pompás, ásványi anyagokban gazdag, hajpuhító gélt alkotnak.

A tengeri só dús hatásúvá és rugalmassá teszi a hajat, a citromolaj pedig fényt ad. Ezt a sampont a trópusi szigetek illatával ruháztuk fel, melyet mimóza-, narancsvirág-, és jázminkivonatból kevertek ki. A Seanik mesésen könnyű és friss érzést varázsol a hajadba.

lush-2

Big hajsampon: Legyen a hajadnak mindig nagy napja!

Olyan, mintha a tengeri szellő himbálná a hajad. Nagyon klassz, ahogyan a só megemeli, dúsabbá teszi a hajat. Sokáig kísérleteztek, amíg elkészült ez a páratlan sós sampon.

Így használd: Gyengéden, de alaposan dörzsöld át vele nedves hajad, úgy, hogy hab képződjön. Mosd meg a hajad, majd öblítsd ki.

Jó sűrű samponalapot készítettek, azután annyi tengeri sót tömtek bele, amennyi csak bírtak. Adtak hozzá puhító hatású tengeri moszatot és kókuszdiót is, no meg friss citromot és lime-ot, hogy a hajad lágy és fényes legyen. Végül vidító, fénylő illatot kevertek bele, amelyet neroli olajból, mandarinból, narancsvirág-kivonatból és vaníliából állítottak össze.

A megemelt és dús hatású hajat így könnyű fésülni, és órákon át nagyszerű illat lengi körül.

A sónak van még egy előnye; mivel természetes tartósítószer, ehhez a samponhoz nincs szükség semmiféle mesterséges tartósítószerre.

lush-3

Ocean Salt arc- és testradír

A bőröd olyan elhagyatottnak érzi magát, mintha partra vetődött volna egy lakatlan szigeten? Vigasztald meg egy kis kókusszal és lime-mal!

Amikor arra gondolsz, hogy az óceán vízpermete az arcodat éri, szinte érzed a tisztító hatású sót, a hűvösséget, a frissességet. Megpróbálták mindezt megragadni az Ocean Saltban – de anélkül, hogy a bőröd kiszáradna és feszülni kezdene, mert a tengervíznek gyakran ez a hatása.

A tisztító és radírozó hatású finom tengeri sóhoz egy sor nagyszerű anyagot kevertek, melyek hidratálják és kényeztetik a bőrt.

A bizsergető érzést és a bőrösszehúzó hatást úgy érték el, hogy szeletekre vágott bio lime-ot vodkában áztattak egy éjszakán át, majd durva szemű tengeri sót kevertek bele és friss grapefruit-főzettel, valamint lime illóolajjal gazdagították.

Mindez egy szemcsés keveréket alkot, amely fertőtlenítő hatású, eltávolítja az elhalt hámsejteket és feszesíti a bőrt. Ám mi puhítani is szeretnénk a bőrt, azt akarjuk, hogy jól hidratált és rugalmas legyen, ezért avokádóvajat, extra szűz kókuszolajat, lanolint, moszatkivonatot és ibolyalevél-kivonatot is adunk hozzá.

Használd ezt, és úgy fogod érezni magad, mint egy szirén, és még véletlenül sem úgy, mint egy tengeri szörny.

Ezt a terméket Rowena, a Lush alapítóinak egyike számára fejlesztettük ki. Rowena imádja, ha egy termékkel az egész testét jól átdörzsölheti, és hosszú évek kitartó nyaggatásának eredményeként Helen végre bevonult a laborba és kidolgozta neki ezt az arcradírt.

Rowena szereti az egzotikus dolgokat, ezért Helen úgy tervezte meg, hogy ez az arctisztító olyan legyen, mint egy slammer koktél: pezsdítő, merész és ütős.

lush-4

Sea Vegetable szappan – Az óceán kincse. Mélykék szappan – vízi kalandokhoz

A több maréknyi moszat nemcsak a meglepő látvány kedvéért került bele ebbe a szappanba, sokkal fontosabb, hogy ez az értékes tengeri növény rendkívül gazdag ásványi anyagokban, és egyúttal remek bőrpuhító is.

A tengeri sónak és a fertőtlenítő hatású levendulaolajnak köszönhetően ez a szappan ideális tisztító és bőrápoló.

Nemcsak moszatmetélt van benne, hanem moszatkivonat is, mindez pompás illattal megkoronázva.

Egy alkalommal az egész Glastonbury Fesztivált ellátták Sea Vegetable szappannal. A szervezők valami olyasmit kerestek, ami biztonságosan megtisztítja az emberek kezét a vécéhasználat után, de nem árasztja el rémes vegyi anyagokkal a legelőt.

seavegatablehero-475x360

Szöveg, fotó: www.lush.hu