Kezdőlap Bableves és csülök

Bableves és csülök

Egyiptomi bableves

Az egyiptomi fekete szemű babot előző este bő hideg vízben beáztatjuk, majd leszűrjük és a zöldséglevesben, közepes tűzön félpuhára főzzük.

Liptai Zoltán mesterszakács ünnepi üdvözlete

Áldott, békés ünnepeket kívánunk minden kedves "Bableves és csülök" Olvasónknak! Liptai Zoltán mesterszakács és Családja  

Tojáslepénnyel göngyölt sertéskaraj, joghurtos zöldségekkel

Tojáslepénnyel göngyölt sertéskaraj, joghurtos zöldségekkel Hozzávalók 4 szelet ujjnyi vastag sertéskaraj só, frissen őrölt bors 3 szál kakukkfű 4 kiskanál mustár 4 tojás fél dl...

Gombás rizzsel töltött csirkemellfilé

Gombás rizzsel töltött csirkemellfilé, sült almával Hozzávalók 60 dkg csirkemellfilé só, őrölt bors 3 gerezd fokhagyma 15 dkg párolt rizs 1 fej vöröshagyma 2 evőkanál olívaolaj 15 dkg sampion gomba 1 csokor petrezselyem 1...